Десислава Здравкова

Зам. председател на сдружение “СК Фортуна”
  • Завършила магистър по “Дизайн на електронни издания и уеб сайтове” и “Начална педагогика”.4-годишен стаж в туристическия бранш както с възрастни, така и с детски групи и лагери. Опит в рекламния и маркетинг сектор.

 

Христос Маринов

Специалист по спортна гимнастика

Национален състезател по спортна гимнастика.

Участвал на световни и европейски първенства.

Многократен шампион на България и международен шампион. Най-добър уред – “халки”.

Мишел Георгиева

Специалист по плуване

Участвала в редица състезания- училищни,републикански,международни турнири,университетски и други.

Завършва бакалавърска степен в НСА, треньорски профил по “Плуване”.

Треньорски стаж: Мишел е работила като спасител на Комлпекс ”Червено Знаме”. По време на следването си в Национална Спортна Академия работи като треньор към СУ “Ген.Владимир Стойчев”, Успоредно със следването преподава по специалността си, на плувен комплекс ”Академик”. Занимавам се с деца на различни възрасти,като най-мъничките са на възраст от 3 години.

СК „Фортуна” е сдружение с нестопанска цел. Основната ни дейност е да обучаваме деца, като имаме за цел да синтезираме приятната и полезната част от спортната дейност. Наблягаме главно върху два спорта: плуване и гимнастика. Това са и най- полезните и добре развиващи структурата, на децата между 4-12 години, спортове.
Допълнително се занимаваме и с хора в неравностойно положение и затруднения, както и такива с наднормено тегло. За нас от СК Фортуна, спортът има значение и активността е право пропорционална на здравословното ни състояние!

Днес децата ни се хранят с не особено полезни храни…ежедневно, играят твърде много на таблетите си и имат твърде малко двигателна активност. Не питайте детето дали иска да посещава даден спорт, а го заведете до залата! Децата не са наясно за това, което е полезно за тях, те винаги биха предпочели вредната и вкусна храна и поредната нова мобилна игра…

Сдружение “СК Фортуна извършва спортна дейност за деца над 4 години. Провеждаме много и разнообразни тренировки. Част от тях са следните спортни услуги: Спортна гимнастика;Здравословна гимнастика; Плуване; Водна аеробика; Йога; Зумба; Insanity; Рехабилитация на деца с ДЦП;

Ние работим с детски заведения

Детски градини;

Училища;

Спортни зали;

Плувни комплекси;