Здравко Здравков

Председател на Сдружение “СК ФОРТУНА” и специалист по спортна гимнастика за деца

Многократен републикански шампион по Спортна гимнастика. Участник на международно състезание в Украйна.

Завършил бакалавърска степен в НСА, треньорски профил по “Спортна гимнастика” и магистърска степен- “Спортна журналистика”. Следдипломна квалификация- “Фитнес и културизъм”.

Допълнителни квалификации:

  • Свидетелство за воден спасител на открити водни площи и море и на плувни басейни и водни паркове;
  • Успешно преминал курс на обучение по “Adobe Photoshop”, с издаден сертификат от Софтуерен университет “СофтУни”;

 

Десислава Здравкова

Организатор и координатор на Сдружение “СК Фортуна”

Завършила магистър по “Дизайн на електронни издания и уеб сайтове” и “Начална педагогика”.

4-годишен стаж в туристическия бранш както с възрастни, така и с детски групи и лагери. Опит в реклмания и маркетинг сектор.

Теодор Тодор

Специалист по плуване

Участвал на Световно през 2014 г. във Франция. Най-добро постижение за България №11. Участвал 2 пъти на Европейско първенство по водно спасяване и 3 пъти републикански шампион по водно спасяване. Участвал на международно първенство в Турция 2011 г., където е грабнал 4 златни медала.

Завършва бакалавърска степен в НСА, треньорски профил по “Плуване”.

Треньорски стаж: 2 години стаж в Бургас, 1 година стаж в София.

Спасител: стаж 3 години в Бургас.

Мишел Георгиева

Специалист по плуване

Участвала в редица състезания- училищни,републикански,международни турнири,университетски и други.

Завършва бакалавърска степен в НСА, треньорски профил по “Плуване”.

Треньорски стаж: Мишел е работила като спасител на Комлпекс ”Червено Знаме”. По време на следването си в Национална Спортна Академия работи като треньор към СУ “Ген.Владимир Стойчев”, Успоредно със следването преподава по специалността си, на плувен комплекс ”Академик”. Занимавам се с деца на различни възрасти,като най-мъничките са на възраст от 3 години.

Христос Маринов

Специалист по спортна гимнастика

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

СК „Фортуна” е сдружение с нестопанска цел. Основната ни дейност е да обучаваме деца, като имаме за цел да синтезираме приятната и полезната част от спортната дейност. Наблягаме главно върху два спорта: плуване и гимнастика. Това са и най- полезните и добре развиващи структурата, на децата между 4-12 години, спортове.
Допълнително се занимаваме и с хора в неравностойно положение и затруднения, както и такива с наднормено тегло. За нас от СК Фортуна, спортът има значение и активността е право пропорционална на здравословното ни състояние!

Днес децата ни се хранят с не особено полезни храни…ежедневно, играят твърде много на таблетите си и имат твърде малко двигателна активност. Не питайте детето дали иска да посещава даден спорт, а го заведете до залата! Децата не са наясно за това, което е полезно за тях, те винаги биха предпочели вредната и вкусна храна и поредната нова мобилна игра…

Сдружение “СК Фортуна извършва спортна дейност за деца над 4 години. Провеждаме много и разнообразни тренировки. Част от тях са следните спортни услуги: Спортна гимнастика;Здравословна гимнастика; Плуване; Водна аеробика; Йога; Зумба; Insanity; Рехабилитация на деца с ДЦП;

Ние работим с детски заведения

Детски градини;

Училища;

Спортни зали;

Плувни комплекси;